Uppdatering – Ramslökskapris

P1030210

Jag har ju glömt att meddela hur min ramslökskapris blev! I mitten av juli gav jag mig ut och plockade ramslöksbär för att prova göra kapris av dem, det kan du läsa om här  Efter några månaders lagring var det så dags för provsmakning och jag kan meddela att ramslöksbären vida överglänser den vanliga kaprisen! Ramslökskaprisen har en finare smak med toner av lök och vitlök och har en konsistens som gör att bären poppar i munnen när man tuggar på dem. Självklart spelar det roll vilken vinäger man lägger in bären i, så välj en av god kvalitet. Jag använde en ekologisk äppelcidervinäger.

Bara ut och plocka ramslöksbär i sommar igen alltså! =)

3 thoughts on “Uppdatering – Ramslökskapris

  1. julia skriver:

    Åh, din blogg gör mig helt absurt sugen på att prova ny mat! Är för tillfället inne i det asiatiska träsket, det blir många glasnudelsallader och märkliga sushibitar. Imorgon tänkte jag prova att slänga ihop lite raw morotskaka.

  2. julia skriver:

    Och jag måste definitivt prova att kirra ramslökskapris i sommar, äter redan vanlig kapris som snacks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: