Vegetarisk köttsallad

P1020968

Förlåt, kunde inte låta bli.

Lite grillrester i form av paprika och marinerat sojakött blev till en lunchsallad och när jag stod där och strösslade sojaköttbitar över anrättningen gick associationerna till recepten i en gammal kokbok som jag hittade i sommarstugan för något år sedan. Måste dock säga att min version både ser aptitligare ut och förmodligen smakar bättre.

 Vegoköttsallad på grillrester

2 grillade sojafiléer

1/2 grillad paprika eller andra grillade, kalla grönsaker

1 dl kokta bönor

2 färska tomater

10 oliver

några nävar blandad sallad

olivolja, balsamvinäger, s & p

Strimla sojafiléerna och paprikan. Hacka tomaterna och kärna ur oliverna. Blanda alla ingredienser i en stor skål och stänk över lite olivolja, balsamvinäger, salt och peppar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: