Hälsosam burgare

P1020764

Burgare behöver inte vara skräpmat. Istället för fluffigt tillsatsrikt industribröd använde jag det här fantastiska brödet. Istället för trist isbergssallad tog jag färsk spenat. Halvfabrikatsburgaren byttes ut mot en egengjord variant på kokta gröna linser, råriven morot, rivet citronskal, s&p och lite sojamjöl (för att få dem att hålla ihop). Istället för sockerstinn köpeketchup gjorde jag den här och hamburgerdressingen byttes ut mot guacamole. Voilá – en näringsrik, smakrik burgare som man inte behöver skämmas för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: