Syrlig rödbetssallad

Nu när rotfrukterna är i säsong äter vi dem på alla tänkbara vis; i soppor, ugnsbakade, i puréer, sallader… Den här rödbetssalladen kom till en kväll när jag tyckte det behövdes lite extra grönsaker till kvällsmaten. Det blev en riktigt mumsig sallad med klassiska svenska smaker; syra och dill. Jag rev ett par råa rödbetor grovt och blandade med en deciliter surkål, en matsked hackad färsk dill, lite rapsolja och svartpeppar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: