Green Queen vid Jesusparken

Vid jul stängde den fina kaffebaren/delin vid Jesusparken i Malmö men för ett par veckor sen öppnade lokalen på nytt under namnet Green Queen. I helgen var vi där och fikade och det var en trevlig upplevelse.

Lokalen är jättefin men lika liten som förr, vilket gör att de enda sittplatser som finns inomhus är några barstolar vid fönstren. Utanför står några solbelysta bänkar längs med husväggen och några steg längre bort finns parkbänkar och gräsmatta i Jesusparken. Ett toppenställe att handla med sig fika vid fint väder med andra ord!

Efter en lång promenad på stan, slog vi oss ner på bänken mot Nobelvägen och njöt av sol, stadspuls och varsin grillad macka på surdegsbröd med fyllning av champinjoner, grillad paprika, basilikapesto och ruccola. Riktigt smarrig för det facila priset 40 kronor. Till mackan drack vi Saltå Kvarns äppelmangojuice. Hit går vi igen!

Annonser

3 thoughts on “Green Queen vid Jesusparken

  1. Katarina skriver:

    De där mackorna ser mycket goda ut, mums 🙂

  2. Åh, ska till Malmö om några veckor! Ser fram att botanisera genom ert fantastiska GRÖNA utbud. Ni är bättre än Sthlm på det alltså 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: