Grön bönsallad med dijon

Det här är en enkel och vanvettigt god sallad som kan ätas som ensamrätt med en bit bröd eller som tillbehör till ex  vegobiffar.

Tina någon näve frysta gröna bönor (haricots verts), antingen i rumstemperatur eller genom att snabbt förvälla dem i kokande vatten. Blanda en dressing på ett par, tre teskedar dijonsenap (beroende på önskad styrka), ett par teskedar äppelcidervinäger, en tsk honung eller agave samt salt och peppar. Blanda runt och toppa med rostade hasselnötter och torkade tranbär. Yummy!

Annonser

4 thoughts on “Grön bönsallad med dijon

  1. Ann-Louise skriver:

    Mycket fin sallad och jag tycker även att du har en mycket fin blogg! Därav har du ett litet pris att hämta hos mig.

    Kram,
    Ann-Louise

  2. Katarina skriver:

    Hittade till dig precis och vilka mumsiga recept du har! Kommer att följa dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: