Enkla baguetter

Idag bjöd vi mina kära föräldrar på söndagslunch. Det blev jordärtskockssoppa med olika sorters topping (stekta jordärtskockstärningar, rågbrödskrutonger, persilja och rostade melonkärnor) och till det bakade jag baguetter på råg -, grahams- och vetemjöl. I degvätskan blandade jag ner lite torkade nässlor som adderade extra smak och näring. Grundreceptet kommer från Annas kokbok och var väldigt enkelt. Det krävde bara en knådning och när de skulle bakas ut var det bara att dela degen, fösa ihop bitarna till baguetter och snurra dem lite på plåten. Goda blev de också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: