Glutenfri pannkaka

En ledig fredag när solen skiner och man precis varit och tränat, vill man äta en pannkaka till lunch. Då gör man det! Freestylade fram en gluten- och äggfri pannkaka som blev riktigt god. Och självklart åkte ett rivet päron ner i smeten… Kan konstatera att både päron och äpple funkar finfint i pankissmet, det gör dem extra fluffiga och lite sötare. Till pankisen blev det skivad nektarin och vaniljsås på cashewnötter, mumma vad gott!

För den som vill prova kommer receptet här:

1 dl kikärtsmjöl

0,5 dl bovetemjöl

2-3 dl vatten

1 litet rivet päron

Vispa ihop, den ska vara lite tjockare än vanlig pannkakssmet. Stek någon minut på varje sida i lite rapsolja. Blir två rejäla pannkakor som med tillbehör mättar en ganska hungrig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: