Raw hallon-nektarinpaj

För någon vecka sedan fick vi finbesök. Tre trevliga stockholmsbor på genomresa på väg till Österlen. En fikastund var inplanerad och jag passade på att experimentera fram en ny raw paj; hallon-nektarin. Minns inte receptet exakt, men pajdegen bestod av mandel, färska dadlar och lite kokosolja (för att den skulle stelna i kylen). Fyllningen var färska hallon och finhackade nektariner som marinerats med lime, agave och mynta. Till pajen serverades en cashewgrädde med päron och vanilj. Riktigt smarrigt!

Annonser

One thought on “Raw hallon-nektarinpaj

  1. Sofie skriver:

    Men HUR gott! Åååh!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: