Pannkaka med fikonkräm

Äppelpannkaka! Receptet i Voltaires ”Salig blandning” sa bovetemjöl, mitt skafferi sa soja- och grahamsmjöl. Lite rivet äpple i smeten gjorde pannkakan fluffig och lite lik en amerikansk pankis. Som topping blev det en fikonkräm på 2 torkade fikon, 1 färsk dadel, några puffar kanel och en halv banan som mixades till en slät kräm. Riktigt mumsigt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: