Kirskål på koreanska

I en av de koreanska kokböcker jag fått låna av M. hittade jag ett recept på kirskål. Kan det bli bättre? Njuta av ljuvliga koreanska smaker OCH äta upp ogräset i trädgården. Testade receptet ikväll och oj, oj, oj – jag ska aldrig mer prata illa om kirskål, det var helt fantastiskt gott! Bladen, som förvälldes kort innan de stektes med koreansk smaksättning, var saftiga och smakrika. Ser fram emot att få experimentera mer med denna delikatess!

Annonser

2 thoughts on “Kirskål på koreanska

  1. Cecilia skriver:

    Kanon! Det växer ju som ogräs (höhö) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: