Raw sushi

I rawvariant blir sushin rå på riktigt! ”Riset” i den här skapelsen är blomkål som mixats med avocado och lite salt. Gillar man wasabi kan man mixa i det också. Fyll med grönsaker skurna i stavar(jag hade paprika, tomat, gurka, morot och purjolök), strö över lite sesamfrön och rulla ihop. Skär i bitar, doppa i tamari eller japansk soja.

Annonser

3 thoughts on “Raw sushi

 1. eanie skriver:

  Jo alltså Raw food house öppnar ju om 2 ynka dagar. Det är inte så att du råkar ha en glugg i helgen till ett spontanbesök? Jag tänker mig isf t ex tidigt för brunch för det kan kanske bli kaotiskt runt lunch/fika. Jag kan dock inte hitta några öppettider än, men de nämner frukost. Går ju att vänta till en annan helg också f ö.

  • ilovefruktsallad skriver:

   Jaaa, bra förslag! Vi har en spelning på fredag kväll, men jag kan nog orka masa mig upp i tid för brunch på lördag 🙂 Jag ringde och kollade öppettider och de har stängt på söndagar, öppet lördagar 9:30-15:00. Ska vi säga lördag 10:30? Jag kan även nästa helg annars.

 2. eanie skriver:

  Ja! 10.30 är paxat. Är det smockat kan vi ju gå nån annanstans. Värt en chansning. Åh vad kul! Nu måste jag komma ihåg kameran, bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: