En skål kål

Grönkål med citron, salt och olivolja som masseras in och får mysa i torkugnen i ca 5 timmar. Blir vansinnigt krispiga och goda chips! Och laddade med nyttigheter till skillnad från friterade potatischips.

4 thoughts on “En skål kål

  1. niklas skriver:

    mmmm chibbar och dippa…!

  2. Sofie skriver:

    Gott och dessutom jäkligt snygga!

  3. Cissi skriver:

    Länge leve Excalibur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: