Pumpaexperiment

Pumpa är en sån där grej som man äter för sällan. På restaurang får man som veggo ganska ofta något tillbehör baserat på pumpa och varje gång tänker jag ”åh, det här borde jag göra”, men sen blir det inget. Häromdagen köpte jag en pumpa, en butternut squash för att vara exakt.

Receptet jag bestämde mig för var en raw pumpagröt som blev en lyxig helgfrukost. God och förvånansvärt mättande med en gnutta kokosolja i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: