Fruk(t)ost

360 dagar om året ser min frukost ut så här. Olika varianter av frukt, frön och nötter beroende på säsong.  Sensommarens frukost är melonbaserad, vinterns frukost handlar mycket om citrusfrukt. För tillfället njuter jag av svenska, ekologiska äpplen, päron och färska fikon – mums! Frukten strösslas med hemgjord raw bovetecruch, kokosflingor, russin, linfrön och valnötter. Ibland blir det chiafrön som fått ligga i blöt i kylskåpet över natten och när jag lyxar har jag mandelmjölk till.

De andra fem dagarna då? Kanske raw bovetegröt, scones eller en smoothie. Eller en helgbrunch på lokal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: