Besvikelse på Far i hatten

Usch vilken trist matupplevelse jag hade på Far i hatten i Folkets Park idag. Hade läst bla här om att det skulle vara ett shysst matställe för veggisar. Tji heller! Fick skämmas inför vännerna som jag släpat dit under förespeglingen att det skulle finnas massa gott vego att välja på. EN ynka rätt fanns på menyn, vegoburgare med skånsk potatis. Nåja tänkte vi, är den enda rätten nu jättegod så är ju det fullt tillräckligt.  Vi var fyra som beställde vego men efter andra beställningen sa de att burgaren var slut men att de kunde erbjuda sojakorv. Ok, sa vi. In kom detta: (och för en gångs skull tänker jag inte ursäkta den dåliga fotokvalitén – maten förtjänade inte bättre!)

En halv (!) prefabricerad vegoburgare och en sojakorv. Biffen saknade helt stekyta och korven verkade de ha micrat eftersom den var både seg, hård och torr. Potatissalladen var vattnig och potatisbitarna verkade ha kokts för en vecka sedan, de var sega med hårda kanter och tydlig ”dagen-efter-konsistens”. Det enda fräscha på tallriken var några salladsblad, hackad rödlök och gräslök som strösslats över rätten.

Hur man kan laga något så osmakligt och dessutom kräva 80 spänn för det, är bortom mitt förstånd! Även de i sällskapet som åt kötträtter delade vår upplevelse och kallade det ”B&W-mat” (för er som är gamla nog att minnas denna stormarknad/matbutik…). Alltså, smakar som något man kan få i cafeterian på en stormarknad och som borde kosta 59 kr, inte 95!!!  Nä, ärligt talat Far i hatten, bättre än så här får ni faktiskt prestera om man ska vilja komma tillbaka!

Karlsbaderbullen jag åt till efterrätt var iallafall god.

Annonser

5 thoughts on “Besvikelse på Far i hatten

 1. niklas skriver:

  Varför e du så arg? Mmmm bullen var god!

 2. Cecilia skriver:

  ajajaj. trist, jag som hoppats på folkparksmys.. :/

  tur bullen var god åtminstone.

  har ni varit på Zena? det är mitt nya hopp 🙂

  • ilovefruktsallad skriver:

   Det var ju tur att ni inte gick dit med familjen!
   Har inte haft möjlighet att prova Zena än men det verkar lovande efter vad man hört – inte för att det behöver betyda något… 😉

 3. […] Café Zena. Denna gång levde stället upp till sitt goda rykte till skillnad från besöket på det här […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: