Snabbt brödbak

Bakade en foccacia när jag kom hem från jobb. Det, och en smarrig tomatpesto, blir mitt bidrag till lördagens buffé tillsammans med tjocka släkten. Hade tänkt baka imorgon men är i Kungliga Hufvudstaden hela dagen och ska ut och käka på kvällen. Således fick det bli idag, blir nog ok om man värmer brödet i ugnen före servering.

Hela lägenheten luktar ljuvligt, nybakt bröd med rosmarin och olivolja, svårt att motstå lusten att ta ett smakprov…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: