Rabababababarber!

Generös kollega delade glatt med sig av härliga rosa rabarberstjälkar. Häromdagen gjorde jag en kompott med en gnutta kardemumma och resten hackades, stoppades i påse och åkte in i frysen för njutning vid senare tillfälle. Siktar på en rabarberpaj men funderar även på om/hur man kan använda rabarber i raw food. Det är ju en väldigt syrarik växt och ganska sträv så jag tvivlar på om den blir så god rå, men kanske kommer det ett experiment.

2 thoughts on “Rabababababarber!

  1. Sofie skriver:

    Åh, jag gjorde också en rabarber- och kardemummakompott i helgen, adderade även jordgubbar. Väldigt smaskigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: