Mer rawdelikatesser

Lite fler av Olgas råa underverk.

Till förrätt en dag bjöds det på avocado-och morotssoppa. Gott!

En dag hade vi möjlighet att delta i en Raw Food Workshop och lagade då zucchiniravioli med valnötsfyllning och serverade med marinerad spenat (rå spenat masserades med olja, citron och salt tills den mjuknar) och tomatsås. Urgott!

Till dessert slängde vi ihop den här ljuvliga citroncheesecaken med kiwi. Mäkta stolta var vi! :-)

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggers like this: